Sestavine - Xtreme POWER
PRIPOROČANA UPORABA: Vzemite 2 tabletki na tešče, 30 do 60 minut pred treningom.

POZOR: Če ste noseči, dojite, imate ali ste imeli ledvične bolezni ali jemljete zdravila, se posvetujte z zdravnikom pred uporabo. Ne jemljite več kot je priporočena dnevna doza. Hranite na suhem in hladnem prostoru s temperaturo pod 30°C.
   Ta izdelek ni namenjen za diagnostiko, zdravljenje ali preprečevaje bolezni.ZARADI SPROŠČENOSTI


HITREJE OKREVATE PO TRENINGU
POVEČUJE USTVARJANJE MIŠIČNE MASE
IZBOLJŠUJE MIŠIČJE


   Arginin je alfa aminokislina, ki je polesencialna za človeški organizem, v drugih primerih pa je popolnoma potrebna - pri določenih situacijah osebka (travme, opekline, vnetje in dr.).
   Seveda se v vašem organizmu črpa arganin, pri velikih fizičnih naporih pa je njegova prisotnost obvezna, pridobiva pa se skozi določeno hrano ali prehramben dodatek.
   Arginin ima veliko vlogo v celičnem delovanju, imunskem sistemu, zaraščanjem ran, odstranjanjem strupenega amonijaka iz telesa tako kot pri nadzoru endokrinnih žlez.
   Arginin je prenašalec dušikovega oksida, kreatina, poliaminov, citrulinov in drugih snovi.
   Skozi urejo se izloča strupen amoniak iz organizma. Kreatin je nujno potrebna snov za sintezo ATP-ja, preko dostave fosfornih skupin. Tako dostavlja potrebno energijo mišicam. V endotelu ožilja je arginin izhodna snov za proizvajanje dušikovega oksida, ki močno razširja žile. Zaradi tega uporaba aminina kot prehramben dodatek povečuje krvni obtok v nekaterih delih telesa, prav tako v obkostnih mišicah. To deluje dobro na krvni sistem, saj zmanjšuje krvni pritisk.
   Dušikov oksid, širi žile, deluje antiaterogeno - viša agregacijo trombocitov in proliferacijo celic gladkih mišic v krvnem sistemu.
   Sodeluje v izgradnji mišičnega tkiva, saj se vključuje v zgradbo proteinov. Arginin povečuje krvni obtok ter povečuje mišice.
   L-arginine ima velik vpliv na maščobe in vodne zaloge ter zmanjšuje zaloge maščob v organizmu. Arginin (arginine) prav tako povečuje spolno zmožnost, saj povečuje krvni obtok v spolnih organih, kar pripelje do povečanja erektivne sposobnosti. Arginin (arginine) povečuje sprejem kisika inpospešuje okrevanje po fizičnih naporih.